Kandidujeme na kandidátních listinách České pirátské strany, protože:

• jsme si společnou kandidaturu vyzkoušeli před dvěma roky v krajských volbách, kdy jsme s koalicí Pro otevřený kraj – Piráti, Zelení, Změna získali v Pardubicích přes pět procent;
  • k Pirátům se v Pardubicích přidala řada aktivních lidí, které už dlouho známe a kteří smýšlejí o městě podobně jako my;
  • pirátský program pro komunální volby, na kterém jsme se podíleli, je ve skutečnosti velmi zelený;
  • nechceme zbytečně tříštit síly – dokázali jsme se domluvit s Piráty, po volbách se dokážeme domluvit s dalšími v rámci povolební strategie, která je veřejně na pirátském webu.

Kandidujeme do Zastupitelstva města Pardubic a do zastupitelstev městských obvodů Pardubice I („střed“), Pardubice II („Polabiny“) a Pardubice V („Dukla“).

Z našich členek a členů kandidují:

• Jakub Kutílek – č. 2 na velkou radnici a lídr na městský obvod II
  • Ondřej Beran – č. 9 na velkou radnici a č. 3 na městský obvod I
  • Vilém Kubáč – č. 37 na velkou radnici a č. 4 na městský obvod II
  • Vojtěch Weisbauer – č. 18 na velkou radnici a č. 9 na městský obvod II
  • Kamila Skalecká – č. 21 na velkou radnici a č. 8 na městský obvod I
  • Anna Řehůřková – č. 24 na velkou radnici a č. 6 na městský obvod II
  • Olga Pavlů – č. 29 na velkou radnici a č. 6 na městský obvod V
  • Jiří Pavlosek – č. 15 na městský obvod V

Na pirátské kandidátní listiny jsme přizvali i řadu našich sympatizantek a sympatizantů.

Vzhledem k tomu, jak se přepočítávají hlasy v komunálních volbách, Vás prosíme, abyste dali co nejsilnější hlas pirátským kandidátním listinám s naší účastí. Můžete nám věřit, že právě pirátské zastupitelky a zastupitelé budou ti nejzelenější v pardubických zastupitelstvech. Proto prosím dejte v říjnu „velký křížek“ Pirátům.

Více na webu pardubice.pirati.cz/komunalni-volby-2018/.